Ajoneuvojen lämmitys- ja latausratkaisujen valikoimaamme kehitetään jatkuvasti. Suunnittelu ja kehitystyö tapahtuu Ulvilassa, jossa rasiamme myös pääosin valmistetaan. Sähköautonlatauksessa Satmatic tarjoaa useita eri ratkaisuja kotilatauksesta aina julkisiin latausratkaisuihin. Uusin lataustuotteemme on lämmitysrasian koteloon rakennettu Type 2, Mode 3 latausrasia.

Kaikki lämmitysrasiatrasiat on varustettu 16 A:n johdonsuoja-automaateilla. Erikoistilauksena saatavana myös 4, 6 tai 10 A:n automaateilla. Vikavirtasuojakytkin 25 A/ 30 mA takaa turvallisuuden käyttäjälleen.

Piharasiamalleissa on kaksi maadoitettua pistorasiaa, jotka on kallistettu helpottamaan pistotulpan liittämistä rasiaan.

Kytkinkellona käytetään 2 tunnin kytkentäjaksolla varustettua kelloa tai digitaalikelloa. 

Kytkentälaatta sijaitsee kotelon yläosassa, jonka ansiosta johtojen kytkentälaatta on saatu riittävän suureksi ja asennusystävälliseksi. Kytkentälaatta (5x16 mm) soveltuu 3-vaiheketjutukseen.

Kotelo on iskun- ja pakkasenkestävää polykarbonaattia, jossa on 25 % lasia. Kotelo on paloluokiteltu V0-luokkaan. Kansi on lukittavissa asennustyön ajaksi aukiasentoon. 

Kotelon kannen lukitus tapahtuu luotettavalla lukolla. Saatavana myös lukottomia rasoita.