Vuoden vaihteessa Harju Elekterin paikalliset tytäryhtiöt Finnkumu Oy ja Satmatic Oy fuusioituvat yhdeksi yritykseksi – Harju Elekter Oy:ksi. Fuusio ja nimenmuutos ovat loogisia askeleita Harju Elekterin Suomeen sijoittuvassa toiminnassa, joka sai alkunsa jo lähes parikymmentä vuotta sitten. Yhtenä yrityksenä ja osana kansainvälistä Harju Elekter -konsernia voimme jatkossa palvella asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin - säilyttäen yrityksen ketteryyden ja mutkattomuuden.

Finnkumun ja Satmaticin pitkäjänteisenä omistajana Harju Elekter haluaa varmistaa, että yhtiöiden asiakkaat saavat alansa parhaita tuotteita ja palvelua myös jatkossa. Tämä tapahtuu parantamalla paikallista yhteistyötä, myyntiä ja markkinointia. Samalla pidämme huolen, että asiakkaiden arjessa muutokset ovat mahdollisimman pieniä. Tuotamme vastaisuudessakin paikallisesti samoja sähkö- ja automaatioratkaisuja kuin tällä hetkellä. Tarvittaessa asiakkaan tukena on koko konsernin osaaminen ja kapasiteetti.

Harju Elekter on kasvanut maltillisesti, paikalliseen asiantuntemukseen ja osaamiseen luottaen. Vaikka yritysnimemme muuttuu, vahva toimintamme säilyy. Finnkumu ja Satmatic ovat toimineet jo pitkään laadun takeina asiakkaillemme, ja tutut nimet näkyvät jatkossa tuotteiden tasolla. Paikallisuus on myös tulevaisuudessa keskeinen osa Harju Elekteriä, jonka tavoitteena on olla Itämeren alueen paras sähkö- ja automaatioratkaisujen toimittaja. Yhdessä meillä on alan parhaimmat tuotteet, koko maan kattava palvelu ja erinomainen asiakaskokemus.