Julkaistu: 03.04.2017

Menneet ja tulevat tapahtumat

Verkostomessut Tampereella 25-26.1.2017

Verkostomessut keräsivät tänä vuonna 25-vuotisen taipaleensa ennätysyleisön, kun 5061 sähkö- ja tietoverkkoalan ammattilaista vieraili messuilla kahden päivän aikana. Alan ehdottoman ykköstapahtuman viittaa kunnialla kantava messu tarjosi tänä vuonna kävijöilleen 169 Suomesta ja maailmalta saapuneen näytteilleasettajan tarjonnan lisäksi myös laajan seminaariohjelman, jossa käsiteltiin erityisesti aurinkoenergian pientuotantoa ja uusia teknologioita.

Satmatic Oy oli messuilla mukana koko konsernin voimin. Messujen teeman mukaisesti osastolla korostuivat monipuoliset sähkönjakelun ratkaisut, onhan Satmatic Group Suomen suurimpia muuntamotoimittajia. Muun laajan tuotevalikoiman lisäksi esittelyssä oli myös erityisesti laaja aurinkosähkösektori. Satmatic on toimittanut Suomeen jo yli 2 MW asennettua aurinkoenergiaa. Laaja osaaminen ja tuotevalikoima sähkönjakelun alalla mahdollistaa aurinkosähkövoimalat kaikissa kokoluokissa aina megawattitason aurinkopuistoihin saakka.

Messutapahtuman suosio näyttää jatkavan yhä nousevalla linjalla, sillä messuhallista jo puolet on varattuna vuoden 2019 messuille. Seuraavan kerran Verkostomessut järjestetään 23-24.1.2019, tapaamisiin siellä!

Osastolla vieraili runsaasti kävijöitä koko messujen ajan

Tulevat tapahtumat

Seuraavaksi Satmatic Oy on mukana mm. seuraavissa alan tapahtumissa:

MatchINDUSTRY Teollisuuden kontaktitapahtuma 15.6.2017 Porissa

Lounaisrannikon Automaatiomessut 13.7.2017 Sataedu Ulvila

Alihankintamessut 26.-28.9.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.