Julkaistu: 20.10.2016

Menneet ja tulevat tapahtumat: Golfia ja messukuulumisia

Satmatic Golf 2016

Satmaticin perinteinen asiakasgolf kisattiin tänä vuonna 26.8.2016 Nakkila Golfin kauniilla 18-reikäisellä par-69 kentällä. Vuonna 2004 valmistuneen kentän on suunnitellut Reijo Louhimo.

Aamun valjetessa kenttä aukesi ensimmäisille innokkaille kisaajille harjoittelua varten ja samalla golfklubin pöytiin katettiin runsas aamiainen, edellyttäähän koko päivä ulkoilua ehdottomasti kunnon evästä!

Aamiaisen jälkeen Satmaticin toimitusjohtaja Simo Puustelli toivotti kaikki tervetulleiksi ja Nakkila Golfin caddiemaster Joel Blom kertoi hieman kentästä ja kisan kulusta. Sitten olikin startin aika itse kisaan ja ei aikaakaan, kun ensimmäisiltä väyliltä saatiin jo hyviä tuloksia. Hole in One jäi vielä tällä kerralla odottamaan seuraaviin kisoihin.

Sääennusteet olivat lupailleet hieman vetistä keliä, mutta vaikka lopulta pariin otteeseen kisaajia laajempi saderintama viilensikin, paikkasi tuuleton ja lämmin keli hyvin. Seuraavana päivänä Suomeen saapunut Rauli-myrsky olisi ollut huomattavasti huonompi vaihtoehto, joten pelaajat olivat oloihin kuitenkin varsin tyytyväisiä.

Kisan ratkettua rasitukset huuhdottiin saunan lämmössä ja ravinnon suhteen saaristolainen noutopöytä maistui hyvin. Palkintojenjaossa kisan parhaan lyöntituloksen (scratch) saavutti Matti Saresvirta.  Pistebogey kisassa naisten sarjan voiton vei upealla 35 pisteen tuloksella Harju Elekterin Triinu Tombak! Miesten pistebogeyn voittajaksi tiensä selvitti Jari Jylli Cimcorpista, niin ikään hienolla tuloksella 39 pistettä.

Kesän taittuessa pian syksyyn lähenee myös golfkausi Suomessa loppuaan. Vielä viimeisiä kierroksia pelatessa voidaan ajatukset siirtää jo seuraavaan kesään ja kenties joku hioo lyöntejä myös talven aikana lämpimissä olosuhteissa kesää ja vuoden 2017 Satmatic Golfia odotellessa!

Ennen starttia kisainfoa antamassa Simo Puustelli ja Nakkila Golfin Joel Blom (takana)

Naisten sarjan voiton vei Harju Elekterin Triinu Tombak. Mukana juhlimassa Harjun koko golfryhmä ja Simo Puustelli (takana)

 

Messukuulumisia

 Alihankinta 2016

Satmatic osallistui tänäkin vuonna Tampereella 27–29.9.2016 järjestetyille Alihankintamessuille. Messuosallistumisesta on muodostunut jokavuotinen tapahtuma, joka kerta toisensa jälkeen on yllättänyt iloisesti. Tämä todella on kiistatta alansa ykköstapahtuma Suomessa! Tällä kerralla menestys oli myös kävijämäärä, sillä messut rikkoivat vanhat ennätykset kirkkaasti. Kolmen päivän aikana halleissa kiersi yhteensä 18 422 alan ammattilaista! Messujen keskimmäinen päivä keräsi ylivoimaisesti suurimman kävijäjoukon, kun yli 8600 messuvierasta saapui eri puolilta Suomea ja maailmaa tutustumaan tarjontaan.

Messujen teemaa mukaillen Satmatic esitteli osaamisalueistaan erityisesti valmistuksen automatiikkaa, kotelovalmistuksemme aukotuskonetta, robotiikkaa ja laajaa telekaappi- ja varuste valikoimaamme. Tänä vuonna olimme edustettuina myös Porin seudun näyttävällä yhteisosastolla.

Osastollammekin esiintyneestä positiivisesta ruuhkasta huolimatta messujen mielestämme parasta antia olevat keskustelut uusien ja vanhojen tuttujen kanssa tarjosivat jälleen antoisia hetkiä ja rutkasti uusia näkökulmia yhteiseen tekemiseen ja mahdollisuuksiin.

Lämmin kiitos kaikille osastoillamme vierailleille ja tavataan taas ensivuonna, kun Alihankinta 2017 starttaa 26-28.9.2017!

 


Tulevat tapahtumat:

Energia 2016

Satmatic Oy on seuraavaksi mukana Energia 2016 messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25–27.10.2016! Messuille pääset veloituksetta rekisteröitymällä oheisen lomakkeen kautta:

http://www.energiamessut.fi/--Ilmoittaudu_messuille--/ennakkorekisterointi/index.tmpl?sivu_id=7767

Tervetuloa osastollemme E402!

Lisätietoa messuista: http://www.energiamessut.fi

Verkosto 2017

Heti alkuvuodesta 2017 järjestetään verkkoliiketoiminnan suurtapahtuma Verkosto 2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Löydät Satmaticin myös näiltä messuilta osastolta A828!

Tavataan messuilla!