Julkaistu: 02.05.2020

Menneet ja tulevat tapahtumat

Satmatic oli mukana helmikuussa järjestetyillä Jyväskylän Sähkö, Tele, Valo, AV-messuilla lähes koko Harju Elekter-konsernin yhteisellä osastolla. Messuvieraiden viihdykkeeksi oli mietitty monenlaista ja esimerkiksi oma valokuvastudiomme osoittautui alun ujosteluiden jälkeen oikein suosituksi kohtaamispaikaksi. Ja kukapa voisi vastustaa, jos helmikuisen Suomen viimassa voi valita itselleen hiekkarannan ja palmut taustaksi…

Pohjoismaiden suurin alan tapahtuma keräsi lähes 13 500 kävijää Jyväskylän Paviljonkiin ja onnistui jälleen jopa yli odotusten. Satmaticin osastolla riitti vierailijoita tasaisesti aamusta aina messujen jatkoajan valopilkkuun saakka.

Vuosi toisensa jälkeen suuret ammattimessut jatkavat kasvuaan ja niiden merkitys alan kohtaamispaikkana korostuu. Tervetuloa siis jälleen Jyväskylään ja Harju Elekter-konsernin osastolle seuraavien Sähkömessujen koittaessa 2.-4.2.2022!

Tuleva tapahtuma- ja messusyksy

Covid-19 epidemia on laittanut tapahtumakalenterit uusiksi ympäri maailmaa, myös Suomessa. Valtava määrä tilaisuuksia on peruttu tai siirretty myöhäisempään ajankohtaan, eikä ammattitapahtumat ja messut tee tässä poikkeusta.

Satmatic on järjestänyt säännöllisesti seminaareja ja kahvitilaisuuksia yhteistyökumppaneidensa kanssa, mutta kevään osalta olemme peruneet tapahtumat tai siirtäneet niitä etäyhteyksien taakse. Palaamme niiden tarjontaan jälleen tilanteen niin salliessa.

Tapahtumajärjestäjän vakiosanastoon on ilmestynyt sana jos. Syksyn suurien ammattimessujen suhteen järjestelyt etenevät tällä hetkellä täydessä vauhdissa ja Satmaticin messukalenterista löytyy useita tapahtumia loppuvuodelle. Siis jos tilanne ja viranomaisten määräykset sallivat tapahtumien läpiviemisen. Kesän aikana tiedämme jo varmasti paremmin ja kaikessa tärkeintä on mennä terveys ja turvallisuus edellä. Messuista saamme aivan varmasti nauttia vielä monet kerrat!

Satmaticin messukalenterissa syksyllä:

Alihankinta 2020 Tampereella 22.-24.9.2020
Energia 2020 Tampereella 20.-22.10.2020

Lisäksi olemme osallistumassa lukuisiin sähköisen liikenteen, infrarakentamisen ja uusiutuvan energian tapahtumiin ympäri Suomen. Päivitämme tietoa tapahtumista nettisivujemme Tapahtumat-osioon.

Lämpimästi tervetuloa Satmaticin ja Harju Elekter-konsernin osastoille kaikissa tapahtumissa!

Tavataanko Photoboxissa?