Julkaistu: 07.04.2021

Alkuvuosi on sujunut varsin rauhallisesti ilman suuria yllätyksiä. Sitkeä koronapandemia vaikuttaa edelleen lähes kaikkeen. Odotuksia hitaampi rokotustahti on luonnollisesti kiristänyt hermoja sekä asettanut paineita markkinoille ja ihmisille.

Nyt meidän kaikkien on kuitenkin jaksettava vielä hetken aikaa, jottei covid-19 tekisi enää pahempaa jälkeä. Varmasti monien mitta on täynnä kaikenlaisia sulkuja ja rajoituksia, kotona istumista ja etätöitä, mutta vielä kannattaa kestää. Maailma palautuu tuskin aivan entiselleen pandemian jälkeen, mutta kyllä tämä tästä helpottuu. Aurinkoakin alkaa näkyä entistä enemmän!

Monet alkuvuodeksi suunnitellut työt ovat hitaan rokotustahdin vuoksi hieman lykkääntyneet, mutta eivät ne jää tekemättä. Pärjäämme varmasti tänäkin vuonna. Vuosi 2020 oli yllättävän hyvä erittäin hankalissa olosuhteissa. Se luo uskoa tällekin vuodelle ja siitä kaikille todella suuret kiitokset!

Eli olkaamme varovaisia ja jatkakaamme hyvällä ja positiivisella meiningillä. Nyt ei kannata antaa periksi varovaisuuden suhteen.

Lopuksi totean, että Satmaticin ja Finnkumun muuttuminen vuodenvaihteessa Harju Elekter Oy:ksi on toteutunut kaikin puolin mallikkaasti. Fuusio on sujunut hyvin ja asiakkaat tuntuvat ottaneet sen hyvin vastaan. Asiat rullaavat. Monet vielä vähän opettelevat uutta nimeä, mutta mikäpä kiire meillä tässä.

Aurinkoista kevättä kaikille!   

Jan Osa
Toimitusjohtaja
Harju Elekter Oy