Julkaistu: 20.12.2020

Päättymäisillään oleva vuosi on ollut todella erikoinen. Vuosi 2020 muistetaan vielä pitkään – vaikkapa maskeihin pukeutuneiden ihmisten valokuvista.

Olemme maaliskuusta lähtien joutuneet toteuttamaan paljon koronapandemian edellyttämiä muutoksia. Työntekijämme ovat sopeutuneet hämmästyttävän hyvin tekemään tehokkaasti etätöitä. Toisaalta esimerkiksi asentajat ovat työskennelleet urheasti ja tuottavasti paikan päällä, koska kaikissa töissä ei kerta kaikkiaan voi turvautua etätöihin.

Löydämme parhaat keinot

Satmaticin henkilöstö on upeasti näyttänyt pystyvänsä poikkeusoloissakin tekemään vahvan vuosituloksen. Tämä antaa runsaasti uskoa; mitä ikinä sieltä uuden vuoden oven takaa tuleekaan, me pystymme olemaan ketteriä ja voittajia markkinoilla!

Ensi vuoden budjettia tehdessämme olemme ajatelleet talousarviota ennen kaikkea sanalla tavoite. Olen vakuuttunut, että mihin tahansa suuntaan tilanteet kääntyvätkin, me annamme jatkuvasti itsestämme parasta. Löydämme juuri ne parhaat keinot, joilla kykenemme tuottamaan asiakkaillemme ja kumppaneillemme vahvaa lisäarvoa. Meillä on ensi vuonnakin paljon annettavaa.

Rauhallista joulunaikaa!

Uskon myös, että tulemme uuden Harju Elekter -nimen alla tekemään tulevaisuudessa monta hyvää vuotta jatkuvasti vahvistuen. Perusarvomme pysyvät vastaisuudessakin samoina, vaikka nimi muuttuu.

Vaikka meidän on loppuvuonna saatava vielä monia asioita tehdyiksi, toivon, että kaikki voivat viettää lähimmäistensä kanssa rauhallista joulua. Ehkä saamme vielä luntakin – ja jos emme saa, kyllä me siitäkin selviämme! Joulunpyhät antavat meille kaikille myös mahdollisuuden kerätä energiaa uuden vuoden uusiin ponnisteluihin.
 
Hyvää ja rauhallista joulunaikaa sekä suuret kiitokset kaikille Satmaticin ja Finnkumun työntekijöille ja yhteistyökumppaneille tästä hyvin eriskummallisesta vuodesta!

Jan Osa
Toimitusjohtaja