Julkaistu: 03.04.2021

”Satmaticin ja Finnkumun muuttuminen vuodenvaihteessa Harju Elekter Oy:ksi on toteutunut kaikin puolin mallikkaasti. Fuusio on sujunut hyvin ja asiakkaat tuntuvat ottaneet sen hyvin vastaan”, kirjoittaa toimitusjohtaja Jan Osa oheisessa pääkirjoituksessaan.

Vahvasti samankaltaisissa tunnelmissa on markkinointi- ja myyntipäällikkö Sabriina Heikkilä.

– Nimenmuutoksemme on sujunut hienosti ja ilman mainittavia ongelmia. Huolellinen valmistelu ja tiedotus ovat osoittautuneet toimiviksi, eikä mitään unohduksia saati katastrofeja ole paljastunut, hän iloitsee.

Vuosi 2021 on tuonut ja tuo paljon muutakin uutta – toki turvallisesti koronapandemian sallimissa rajoissa.

– Vaikka pandemia aiheuttaa yhä monenlaisia rajoitteita ja hidasteita, meillä on hyvä meno päällä ja vahvistamme resurssejamme. Näin varaudumme parhaalla mahdollisessa tavalla pandemian jälkeiseen nousuun. Koko konsernissa uskotaan vahvasti, että jo vuoden toisella puoliskolla tilanne kääntyy vilkkaammaksi. Tarjouskyselyjen määrässä on jo nyt nähtävissä nousua. Rekrytoimme parhaillaan uusia osaajia ja vahvistamme esimerkiksi myyntiämme, Sabriina Heikkilä kertoo.

Verkkosivut ja ”nurkat” uusiin kuoseihin  

– Uudet tuulet puhaltavat myös markkinoinnissa ja viestinnässä, kun uudistamme verkkosivumme kevään aikana. Uusi sivusto yhdistää kaikki Harju Elekter -konsernin Suomen yritykset. Jatkossa asiakkaamme löytävät koko konsernin tarjonnan ”yksissä kansissa”. Olemme panostaneet merkittävästi myös sivujen käytettävyyteen. Uudet sivumme löytyvät vastaisuudessakin osoitteesta www.harjuelekter.fi.

– Kevät on perinteisesti remontoinnin aikaa. Niinpä Harju Elekterinkin konttoreissa kohennellaan yhtä jos toista nurkkaa uuteen kuosiin. Kun pandemia toivottavasti mahdollisimman pian väistyy taka-alalle, voimme jälleen tavata myös paikan päällä. Tervetuloa silloin kylään, Sabriina Heikkilä toivottaa.  
 
Monen muun uudistuksen rinnalla Harju Elekter Oy:n Ulvilan vastaanottoaula on saamassa aivan uuden ilmeen. Markkinointi- ja myyntipäällikkö Sabriina Heikkilä toivottaa asiakkaat ja kumppanit taloon, kunhan pandemia helpottaa.